site stats

Hkl kortti

WebJan 1, 2024 · Kauden eli ajan lataaminen. Matkakortille voit ladata kautta eli aikaa 14 – 366 päivää. Voit itse valita, montako päivää haluat ladata. Kauden hintaan lasketaan ensin 14 … WebVoit ostaa kertalipun HSL-sovelluksella tai HSL-kortilla sekä kioskeilta, marketeista ja automaateilta. Voit vaihtaa lipulla liikennevälineestä toiseen.

Matkakortin lataus - Helsingin kaupunki

WebTietoa HSL:stä: päätöksenteko, organisaatio, strategia, linjastosuunnitelmat, tutkimukset ja palvelut yrityksille. WebLisää sinulle tärkeät alueet, pysäkit ja linjat, ja saat parempaa henkilökohtaista palvelua. Luo HSL-tunnus tai kirjaudu sisään. costco discount disney tickets https://mommykazam.com

Lipunmyynti HSL-busseissa loppuu kokonaan – käteisellä räpeltely ...

WebValitse kortinlukijan näytöltä oikea matkustusalue. 2. Paina sinistä + -painiketta, jotta pääset lisäämään matkustajia. Painike on näytön oikeassa yläkulmassa. 3. Valitse näytöltä lippujen määrä + -painikkeella. Paina vihreää Jatka-painiketta. 4. Maksa liput näyttämällä matkakorttia kortinlukijalle. WebKoululaisen HSL-kortti on tarkoitettu koulumatkoja varten, ja sen myöntää koululaisen kotikunta. Lisätietoja saat oman koulun koulusihteeriltä. Eläkeläiset. Jos saat Kelalta … WebJan 8, 2024 · Pääasiassa busseihin tullaan etuoven kautta ja HSL-kortti on näytettävä kortinlukijalle tai HSL-sovelluksen lippunäyttö kuljettajalle. ... HKL siirtyi pysyvään kuljettajarahastukseen heinäkuusta 1966 alkaen, jolloin rahastajat jäivät kokonaan pois Lauttasaaren linjoilta 20 ja 20V. Vähitellen myös muut HKL:n linjat seurasivat ... costco discount disneyland tickets 2015

Kertaliput Liput ja hinnat HSL.fi

Category:Matkakortin lataaminen - Helsingin kaupunki

Tags:Hkl kortti

Hkl kortti

Bussiliput ja matkakortit - Matkahuolto

WebLöydä matkan suunnittelua ja toteutusta helpottavat tiedot kuten reitit, pysäkit, hinnat, uutiset ja vinkkejä matkustamiseen. Tutustu! WebKertalippuja voit ostaa helposti ja nopeasti ennakkoon: Nettilippu Matkahuollon verkkosivuilta nettilippukaupasta. Reitit ja Liput -sovelluksesta voit ostaa kertalipun, matkaketjun tai alueellisia mobiililipputuotteita. Bussiliput-mobiilisovelluksesta ostat kertalipun tai lisälatauksen matkakorttiin.

Hkl kortti

Did you know?

WebMay 3, 2006 · HKL:n matkakortista. Tyttäreni osti tänään arvoa minun matkakortilleni, leimasi matkan ja matkusti metrolla Kampista Rastilaan. Lipuntarkastaja tuli ja totesi, että vaikka matka oli täysihintaisena maksettu, kortti ei ole hänen omansa. Tarkastaja peri matkasta uuden hinnan ja kirjoitti tarkastusmaksun. WebUusi matkakortti toimii kaikissa niissä busseissa ja vuoroilla, joissa vanhakin matkakortti. Poikkeuksen muodostaa osa Matkahuollon ulkopuolisista paikallisliikennealueista: Tunnistepohjaiset matkakortit toimivat pääosassa Waltti-liikennettä Joensuussa, Kajaanissa, Kotkassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, ja Vaasassa paikallisliikenteessä.

WebHenkilökohtaisen HSL-kortin hankinta ja muutokset, kadonnut HSL-kortti; Haltijakohtaisen HSL-kortin hankinta; Kertalippujen osto; 1-7 vrk liput kertakortilla; 1 vrk lippu (heti … WebJul 10, 2008 · Matkakorttien vaihto alkaa 10.11. Vanhat ja uudet kortit käytössä rinnakkain vuoden 2010 puolelle. YTV aloittaa nykyisten matkakorttien vaihdon tiistaina 10.11. Matkakortti vaihdetaan uuteen automaattisesti kortin latauksen yhteydessä kioskissa tai muussa matkakortin palvelupisteessä. Vaihto on asiakkaalle maksuton.

WebOct 24, 2024 · Uusmaalainen nuorimies hurjaa vauhtia poliisiauton ohi – kortti pois. 16.6.2024 9:23 Päivitetty 28.4.2024 9:28. Satavuotiaat museoratikat kääntävät taas katseita – "Reitti on varsin hyvä, sillä nähtävyyksiä on runsaasti" ... HKL tarjoaa vanhoja ratikoitaan, mutta yhdellä ehdolla. 14.6.2024 20:00 ... WebHKL Metroasemien suunnitteluohje (2024) luonnos 2024, HKLz. B30. 29400/727 Sähkölämmitteiset kiviportaat, piirustus 1 ... 1.4.2015, Rakennustieto, RT-kortti. C23. RT 103569 Kaiteet ja käsijohteet (maksullinen) helmikuu 2024, Rakennustieto, RT-kortti. C24. RT-103027 Portaat ja luiskat (maksullinen)

WebLöydä matkan suunnittelua ja toteutusta helpottavat tiedot kuten reitit, pysäkit, hinnat, uutiset ja vinkkejä matkustamiseen. Tutustu!

WebFounded in 1870, HKL is a not-for-profit institution and serves as the flagship hospital of the Malaysian public healthcare system. This hospital serves as a tertiary and referral hospital. It is located on 150 acres of prime land in the city with 84 wards and 2,300 beds, making it one of the largest hospitals in the world. breaker costhttp://vaunut.org/kuva/32071?tt=25&i1=nrv2 costco discount at shutterflyWebiPhone-näyttökuvat. HSL-sovelluksella ostat Helsingin seudun julkisen liikenteen matkaliput, löydät parhaat reitit ja saat kohdennettua liikennetietoa. HSL-sovelluksesta löydät mm. kerta-, vuorokausi- ja kausiliput niin aikuisille kuin lapsillekin. Bussi, juna, metro, raitiovaunu ja lautta – kaikki samalla sovelluksella. costco discount for shutterflyWebVoit ostaa kausilipun HSL-kortille tai HSL-sovellukseen ja tehdä sillä rajattoman määrän matkoja busseissa, junissa, ratikoissa ja metrossa lipun voimassaoloaikana. breaker creativeWebHSL-korttipalvelu (kortti.hsl.fi) on HSL:n ylläpitämä Verkkopalvelu, jossa voit ostaa uuden henkilökohtaisen HSL-kortin kotiin toimitettuna sekä kausilippuja ja arvoa HSL-kortillesi. Tässä luvussa kuvataan HSL-korttipalvelun erityisominaisuuksia ja siihen edellä kuvattujen Verkkopalvelujen yleisten ehtojen lisäksi sovellettavia ehtoja. costco discounted disney ticketsWebHSL-sovellus. Matkan voi maksaa HSL-sovelluksella, joka asennetaan matkapuhelimeen. vuorokausilippuja. Matka pitää ostaa ja lipun pitää olla ladattuna puhelimessasi, ennen … costco discounted expiring meat pricesWebHKL Metroasemien suunnitteluohje (2024) luonnos 2024, HKL. B24. MSK Metrosuunnittelun käsikirja 23.5.2008, HKL . ... 2024 2024, Invalidiliitto ESKE. C10. RT 09-10884 ESTEETÖN LIIKKUMIS- JA TOIMIMISYMPÄRISTÖ 1.12.2006, Rakennustieto, RT-kortti maksullinen, ei julkista tietoa. C13. RT 103117 PAARIKULJETUKSEN TILANTARVE (maksullinen) … costco discount hyatt hotels